Yazokulu Final Programı

YAZOKULU FİNAL PROGRAMI

Üniversite ortak derslerinin (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-Türk Dili-İngilizce-Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı) sınav giriş yerleri (www.dos.subu.edu.tr/sinavyeriogren.php) adresinden ilan edilecektir. Bu derslerin sınavları 06.08.2019 Salı günü saat 11.00'da Kampüste yapılacaktır.

Mazeret sınavları final sınavlarının bitişinin hemen ertesi günü yapılacağından dolayı (09 Ağustos 2019 Cuma günü) mazeretleri nedeniyle final sınavlarına giremeyen öğrencilerden mazeret hakkını kullanmak isteyenlerin dilekçe ekinde mazeret belgelerini mazeretlerinin oluştuğu gün saat 16.00'a kadar bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Ortak derslerin sınav yerlerini öğrenmek isteyen 2016 ve öncesi girişli öğrencilerimiz okul numalarını başında harf olmadan ve arada nokta olmadan yazarak (Örn. 162516001) bulabilirler.