Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Türkay, Müdür Yard. Öğr. Gör. Erdinç Cesur, Okul Sekreteri Fatih Bağçeci Kaymakam Bilgehan Bayar’a iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Bayar, “ Yeni eğitim-öğretim dönemi açılış dersinde okulu ziyaret ederek katıldığını. Öğrencilerin katılımı ve Kaymakamlık mesleği ile ilgili sorular sorarak ilgilerinin olmasından mutlu olduğunu, kurum olarak Meslek Yüksekokulu’nu ve öğrencilerini önemsediğini, Sapanca’nın gelişmesi için öğrencilerin varlığının çok önemli olduğunu, öğrencilerin İlçe’de rahat etmeleri ve iyi bir eğitim almaları için elinden geleni yaptığını ve yapmaya da devam edeceğim” dedi.

Okul Müdürü Türkay, “İlk ders etkinliğine katılmasından dolayı Kaymakam Bayar’ a müteşekkir olduğunu, öğrencilerin derslere devamlı olarak katılım sağladığını, motivasyonlarının arttığını, okula ve öğrencilere vermiş olduğu destekten dolayı Okul İdaresi olarak Bayar’a çok teşekkür ederiz” dedi.