Sapanca İlçe Kaymakamı Abdürrezzak CANPOLAT Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu’nun “İlk Ders Etkinliğine” konuk oldu.

“İlk Ders Etkinliği” öncesinde Sapanca Kaymakamı Abdürrezzak Canpolat, Akademik Kadro ile bir araya gelerek tek tek tanıştı. Bilgi alışverişinde bulunarak Sapanca için el ele vererek sinerji oluşturup gerçekleştirilecek projelerle ilgili Kaymakamlık olarak gerekli katkıyı sağlayabileceğini ifade etti.

Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kaymakam Canpolat, “Kariyer planlaması ve meslekte başarıya uzanan yolda hedef koymanın, çalışmanın, özgüvenli ve dürüst olmanın önemini vurgulayarak 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dersinde beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.” Soru cevap şeklinde geçen etkinlikte Canpolat, öğrencilere hangi bölümlerde okuduklarını ve gelecekleri için hayallerini sorarak hedeflerine ulaşmakta nasıl hareket etmeleri konusunda önemli bilgiler verdi. Kampüs alanında kurulu SUBÜ Kamp Topluluğu Kulübünün standını ziyaret ederek öğrencilere her konuda yardıma hazır oluğunu da vurguladı.

İlk Ders Etkinliği’nin ev sahipliğini yapan Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Burhanettin ZENGİN, “2022-2023 eğitim öğretim yılının Sapanca İlçesi’ne, üniversiteye, okul akademik ve idari kadrosuna, öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Kaymakam beye “İlk Ders Etkinliğine” katılımından dolayı Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi adına teşekkür ederek plaket takdim etti.