Ana içeriğe atla

Sapanca Meslek Yüksekokulu kampüsünde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli tarafından yangın söndürme, kurtarma ve tahliye tatbikatı eğitimi veridi.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, “Akademik ve idari personel ile öğrencilerin afet ve acil durumlara hazırlıklı olmaları için, bilgi ve becerilerini geliştirmek amaçlı yapılan etkinliği tertipleyen Üniversitemiz Sivil Savunma Uzmanlığı Koordinatörlüğü’ne, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Yangın Söndürme ve Tahliye Tatbikatı Eğitmeni Mehmet Enes Sezen’e tatbikatı başarıyla gerçekleştirdikleri için, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrencilere de eğitime katıldıkları için teşekkür etti.”