BAŞVURU TARİHLERİ : 22 Ocak 2024 - 09 Şubat 2024

BAŞVURUDA İSTENEN EVRAKLAR

1-  3+1 Kabul Formu ve Sözleşmesi için tıklayınız.. (2 Nüsha)

2-  Müstahaklık Belgesi için tıklayınız (1 NÜSHA)

3-  3+1 İşyeri Mesleki Eğitim alacak öğrencilerinin Staja başlayabilmeleri için;

12 – 16 Şubat 2024 tarihleri arasında SGK Sigorta Giriş işlemlerinin tamamlanması   gerekmektedir.  SGK Giriş Bildirgesi (E-Devlet) Alamayan öğrenciler Staj’a Başlayamayacaktır.

BU DERSİ SEÇEN ve 3+1 STAJINA GİDECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRTİLEN BAŞVURU TARİHLERİ ARASINDA ÖNCELİKLE WEB SİTEMİZDE YER ALAN ÖĞRENCİ MENÜSÜNDE 3+1  MESLEKİ UYGULAMA KABUL FORMUNU (2 NÜSHA) DOLDURUP İŞYERİNE İMZALATIP BÖLÜM/PROGRAM BAŞKANINIZA ONAYLATILMASI GEREKMEKTEDİR.

AYRICA STAJ YAPACAĞINIZ İŞ YERİNİN MUYS KAYDI OLMASI VE SİZİ (ÖĞRENCİYİ) STAJER OLARAK TALEP ETMESİ GEREKMEKTEDİR. MUYS KAYDININ NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

İşyeri MUYS Kaydı İçin Tıklayınız

ÖNEMLİ :   STAJ (3+1) EVRAKLARI ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR. Mail (eposta), WhatsApp vb. evrak teslim artık yapılamayacak ve kabul edilmeyecektir.

Not: Sakarya ili dışından mesleki uygulamaya gidecek olan öğrencilerin ilgili Bölüm /Program Başkanından onay aldıktan sonra başvuru yapmaları gerekmektedir.

3+1 Mesleki Uygulama İşleyiş Diyagramı (Akış Şeması) İçin Tıklayınız !!!