Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Staj İşlemlerinin aşağıdaki şekilde uygulanmasına karar verilmiştir.

• İSTENİLEN BELGELER

Başvuru Formu (Fotokopiden 2 nüsha temin edilebilir.  Başvuru Formuna online erişim için TIKLAYINIZ.

Staj Defteri (Bölüm Sekreterliğinden temin edebilirler. Staj Defterine online erişim için TIKLAYINIZ.

Müstehaklık Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir.)

• UYGULAMA ADIMLARI

* Öğrenci Başvuru Formunu doldurup ilgili firmaya onaylattıktan sonra  Bölüm Başkanına  elden teslim edilecektir. Staj Başvuru Formu.pdf (indirmek için tıklayınız.)

* Duyuruda bulunan Staj Defterinin ilgili periyodlara uygun bir şekilde günlük olarak doldurulması gerekmektedir. Web Staj Defteri. docx (indirmek için tıklayınız.)

* Staj Defterinin 2024-2025 öğretim yılı Güz dönemi başlangıcında  (Program Başkanlarının belirttiği tarihlerde) teslim edilmesi gerekmektedir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Zorunlu Staj Tarihleri

1. Grup Staj Tarihleri                01.07.2024-09.08.2024 30 İş Günü

1. Grup Evrak Teslimi               10.06.2024-24.06.2024 tarihleri arasında elden teslim edilecektir.

2. Grup  Staj Tarihleri               12.08.2024-20.09.2024  30 İş Günü

2. Grup Evrak Teslimi              29.07.2024-05.08.2024 tarihleri arasında elden teslim edilecektir.

* Yaz okuluna gitmeyen öğrenciler istedikleri ( 1. Ya da 2.) Grupta staj yapabilirler.

*2. Grup staj tarihlerinde yaz okulunda ders alan (1 dersi olan) öğrencilerimiz başvurularını yapabileceklerdir.

PROGRAM BAŞKAN İSİMLERİ VE E POSTA ADRESLERİ

PROGRAM