Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ( SUBÜ ) Sapanca Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, görevini Prof. Dr. Öğuz Türkay ’a teslim etti.

Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen devir teslim törenine Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, SUBÜ Rektör Yard. Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, SUBÜ Enstitü Müdürü Prof. Dr. Zafer Tatlı, SUBÜ Sapanca Turizm Fakültesi Dekanı Mehmet Sarıışık, Turizm Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Fakülte Sekreteri ile Sapanca Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri,  öğretim görevlileri, okul sekreteri ile idari personel ve yardımcı hizmetlerde bulunan personel katıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “ Hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Mehmet Özen’e teşekkür ederek plaket takdim etti. Okul Müdürlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Öğuz Türkay ’a yeni görevinde başarılar diledi.”

Törene katılan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “ Okul Müdürlüğü görevini devreden Prof. Dr. Mehmet Özen’e Sapanca’ya yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, göreve yeni atanan Prof. Dr. Oğuz Türkay’a başarılar diledi. Eğitime katkılarının artarak devam edeceği müjdesini verdi.