Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ( SUBÜ ) Sapanca Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Oğuz Türkay, görevini Prof. Dr. Burhanettin Zengin’e teslim etti.

Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen devir teslim törenine Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SUBÜ Rektör Yard. Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Naci Çağlar, Turizm Fakültesi Öğretim Üyeleri ve SUBÜ İletişim Koordinatörlüğü ile Sapanca Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, okul sekreteri ile idari personel ve yardımcı hizmetlerde bulunan personel katıldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Oğuz Türkay’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Okul Müdürlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Burhanettin Zengin’e yeni görevinde başarılar diledi.”

Tören sonrası Kampüs Alanı’nda incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, törene katılanlarla sohbet ederek, pandemi süresinde göstermiş oldukları gayretten dolayı hocalara ve görevli personele teşekkürlerini iletti.