SUBÜ SENATO ÜYELERİ SAPANCA MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA TOPLANDI

2023 yılı performans değerlendirme ve bilgilendirme sunumları için Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ( SUBÜ ) senato üyeleri Sapanca Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık başkanlığında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Prof. Dr. Oğuz Türkay, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen, Sapanca Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selcen Vodinalı’nın katıldığı toplantıda Senato üyeleri, dekan ve okul müdürlerinin 2023 yılına ait, üniversitenin vizyon planı doğrultusunda okulları ile ilgili brifing sundular.

Rektör Sarıbıyık, “üniversitenin 2023 yılı değerlendirmesini olumlu bulduğunu, üniversitenin öğrenciye bakış açısı, eğitim düzeyi ve sosyal açıdan çok güçlü olduğunu bunun karşılığı olarak   öğrencilerin aidiyet duygusunun daha da artırılması ve önemsenmesi için daha çok çalışmamız gerektiğini vurguladı.”