Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Mezuniyet Töreni 17 Eylül Cuma günü saat 17.00’de, SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu’nda coşku ile kutlandı.

Törende Sapanca Meslek Yüksekokulu Birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program birincisi Kumru Sadıkoğlu’na Sapanca MYO Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Dış Ticaret Programı Birincisi Bünyamin Ustaoğlu’na plaketi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fusun Çelebi Boz, Medya ve İletişim Programı Birincisi Arzu Marhan’a plaketi Program Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Bankacılık ve Sigortacılık Programı Birincisi Melike Sarıkaya’ya plaketi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Esra Çelik, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program birincisi Kumru Sadıkoğlu’na plaketi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarıaltın tarafından verildi.