HABER RESMİ

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ın pandemi sonrası üniversiteye dönüşte öğrencilere söz verdiği mangal etkinliği bu kez Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Üniversite ve ilçe protokolünün de katıldığı, Sapanca MYO tarafından okulun bahçesinde organize edilen mangal etkinliğinde öğrencilere köfte-ayran ikramında bulunuldu.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Naci Çağlar, Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Sapanca Belediye Başkanı Yardımcısı Fahri Arkan, Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Buhanettin Zengin, SUBÜ Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir ve Doç. Dr. Aziz Gökhan Özkoç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Ayan Bostancı, İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Süleyman Kabakcı, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Avcı, ilçe protokolü üyeleri ile Sapanca MYO akademik ve idari personeli de katıldı.

Rektör Sarıbıyık ve Müdür Burhanettin Zengin, öğrencilere ikramda bulunarak sohbet etti, Etkinlik kapsamında “subümangalkeyfi” hashtagı ile “Ödüllü Fotoğraf Yarışması” da düzenlendi.

Birincilik Ödülü Görme Engelli Öğrencinin

Etkinlik esnasında öğrencilerin sossyal medya hesaplarında “subümangalkeyfi” hashtagı ile paylaştıkları fotoğrafları Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Dr.İsmail Koç, Öğr.Gör. Abdullah Duman, Öğr. Gör. Servet Sezgin’den oluşan seçici kurul değerlendirdi. Yarışmada birincilik ödülünü görme engelli Medya ve İletişim Programı birinci sınıf öğrencisi Emirhan Gümüş, ikincilik ödülünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencisi Barış Can Altun, üçüncülük ödülünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı birinci sınıf öğrencisi Hilal Bar kazandı.