Ana içeriğe atla

Sapanca Kaymakamı sayın Abdurrezzak Canpolat bey Sapanca MYO yönetimine iadei ziyarette bulundu.

Ziyarette, Sapanca MYO Mürürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koç, Öğr. Gör. Abdullah Duman ve okul sekreteri Osman Baş hazır bulundu.

Kaymakam Canpolat’a, Sapanca MYO bünyesindeki akademik çalışmalar ve öğrencilere yönelik etkinlikler hakkında bilgi verildi. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Kaymakam Canpolat ile MYO yönetimi ve akademik personeli, Sapanca bağlamında çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Okulun seralarını da gezen Kaymakam Canpolat’a Peyzaj Bölümü öğrencilerinin yetiştirdiği çilek ikram edildi. Aynı zamanda dönemsel olarak seramızda yetiştirilen lale ve sümbül çiçeği üretimi konusunda da bilgi verildi.