KANTİN YEMEKHANE

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu’nun yeni kantin ve yemekhane binası törenle açıldı.

Açılışa SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Sapanca Belediyesi Başkan Yrd. Fahri Arkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Prof. Dr. Oğuz Türkay, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Ergen, Sapanca Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Senato üyeleri, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selcen Vodinalı, akademisyenler, okul personeli ve öğrenciler katıldı.

Açılışta, “Kalite Yönetim Sistemi” sürecinde emeği geçen ve akademik yükselmeye hak kazanan Doç. Dr. Serpil Çiğdem’ e belgesi Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat tarafından, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koç’a belgesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık tarafından, Öğr. Gör. Cemil Balkanlı’ya belgesi Sapanca Belediyesi Başkan Yrd. Fahri Arkan tarafından takdim edildi.

Rektör Sarıbıyık, “ eski kantin ve yemekhane binasının artan öğrenci sayısıyla birlikte ihtiyaca cevap vermediğini üniversitemizin kurumsal kimliğine uygun, estetik ve işlevsel mimari özelliğe sahip,  öğrencilerin istekleri ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarladıklarını yeni kantin ve yemekhane binasının üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.