resim

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  (SUBÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu’nda coşkuyla kutlandı. Törene yağmur da eşlik etti. Öğrenciler aniden bastıran kısa süreli sağanak yağmurla birlikte mezuniyet sevincini yaşadılar.

202-2024 Akademik Yılında, Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda okuyan 144 öğrenci törenle diplomalarını aldı.

Sapanca Meslek Yüksekokulu birincisi Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programından Fadime Nurdan Sal, ikincisi Medya ve İletişim Programından Beyza Şimşek, üçüncüsü Pazarlama Programından Elif Salık oldu.

Törene katılan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sapanca Belediye başkanı Nihat Arda Şahin ve Sapanca MYO Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, okul birincisi ve program birincilerine plaket ve hediyelerini takdim ettiler.

PROGRAM BİRİNCİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Bankacılık ve Sigortacılık Program birincisi Büşra Zengin’e plaketi Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Esra Çelik, Dış Ticaret Programı birincisi Dila Yiğit’e Dış Ticaret bölüm Başkanı Doç. Dr. Füsun Çelebi Boz, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program birincisi Şengül Genç’e Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tolga Uslu, Medya ve İletişim Program birincisi Beyza Şimşek’e Medya ve İletişim Program Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Pazarlama Program birincisi Elif Salık’ a Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay takdim etti.

Sapanca MYO Okul Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin, törene katılan öğretim elemanları ve idari personele katılımlarından dolayı teşekkür etti. Mezun öğrencileri teker teker kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Mezunlara seslenen Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Bugün, bu mezuniyet töreni ile sizler için yeni bir yolculuk başlıyor. Gittiğiniz her yerde, insanlığa fayda üreteceğinize, temel değerlerimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyoruz” dedi.

Haber: Zülfiye Latifoğlu

Fotoğraflar: Doğa İngenç, Meral Akyüz, Zülfiye Latifoğlu